fredag 20. juli 2012

Mine franske dører :-)

Da har jeg endelig fått mine Franske dører i hus <3 Og går bare rundt å nyter synet av dem :-) 
Måtte en tur på Heimdal :-) Og inn på Til glede  . De hadde jo 50 % og da fikk jeg disse 2 nydelige dørene til 
2000,- Vanlig pris er  4000,-
























4 kommentarer:

  1. Kjempestilig :-) Var innom der i går jeg også, bare tilfeldig, mye fint. Men uansett om d er 50% så passer d ikke lommeboka mi :( Er jo ikke mye å rutte med når man er ufør. Hadde så lyst og kjøpe meg wall stickers (er d ikke d, d heter?) Fikk sjokk da jeg så prisen 450 kr for en setning. Jeg har aldri funnet slike og viste ikke at di var såå dyre. Så d ble ikke noe handel :(
    Må være hærlig og bare kunne kjøpe slikt når en ser noe en liker :-)
    Skulle gjerne hatt en liten jobb no og da :-)
    Men må si du finner utrolig mye fint, som du pusser opp el gjør om. Artig at du fant di døran der :-)

    SvarSlett
  2. Hei :-) Inger lise :-) Kozlig at du stikker innom :-) Hva er det du kunne ha tenk det da ?? Det finnes rimeligere alternativer , Obs , bo-hus og Panduro har Wallstickers :-) Fra 69,- til 150 :-) ihvertfall de jeg har sett :-) Gått å ønska meg de døran lenge .Så når jeg fikk solgt unna noen puffer og stoler , så fikk jeg jaggu råd :-)

    Klems fra meg :-)

    SvarSlett
  3. Åh himmel! Nydelig!!! Ser så mye flott på markedene i Frankrike, men så store ting er dessverre klin umulig å bryte ned i kofferten! ;)))

    Ha en fin søndag! :0)

    Stor klem, Ann.

    SvarSlett
  4. Jeg var så heldig , at jeg slapp å ikke dra lengre enn til Heimdal :-) På en butikk som heter for Til Glede :-) Dær har de så mye fint fortiden , kan gå rundt dær lenge å drømme , og se liksom for meg hvor jeg kan ha tingene :-) Men så har vi et lite problem , alltid når vi tar noe inn :-) Må noe ut ;( Enten selges eller gies bort :-))

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...