fredag 20. juli 2012

2 Søte stola.

Naboen overraska meg;-))
Det var container-dag , og naboen skulle flytte . Så han tømte bua si , og helt bak i bua  sto disse <3
Ære være naboen at han ikke kasta dem , og heller kom med dem til meg :-)




Måtte fylle vaskebøtta og skure litt ;-)) For støvete var dem , men pytt ......det brydde meg ikke
Jeg hadde hvertfall fått dem ;-))





Så skal jeg skifte trekk da, så frem med stiftepistolen :-))






OG VIPS :-))





Nytt trekk og nyvaska :-))




 Litt pynt måtte til :-))








Tynn voksduk som jeg trekte opp med , for jeg har jo barn :-)
Så de må være lette å tørke av :-))


Så fikk vi endelig tak i trekkene vi ønska oss :-))














Mine franske dører :-)

Da har jeg endelig fått mine Franske dører i hus <3 Og går bare rundt å nyter synet av dem :-) 
Måtte en tur på Heimdal :-) Og inn på Til glede  . De hadde jo 50 % og da fikk jeg disse 2 nydelige dørene til 
2000,- Vanlig pris er  4000,-
























fredag 13. juli 2012

Du kan le , men gråten tar meg ;-)

Sitter her og tenker for meg selv , og rister lett på hodet ;-) I det siste uker og dager , har jeg hatt jevnlig besøk av en uvelkommen gjest . Jeg har faktisk fått høre av en prest , at det er lov å sette ord på sine føleser og frustrasjon :-) Så hvis du er av den sarte sorten , skal du helst ikke lese videre ;-) Du er herved advart ;-))

Vær morgen , punktlig kl.07.30 dukker besøket mitt opp . Han setter seg fint og danderer seg til rette  på ene buske-ballen min. Retter litt på fjæra og titter med sine GRÅDIGE øyne rundt . Hva kan jeg stjele i dag ? ( tenker han sikkert ). Mens han hopper ned på gulvet og tasser litt rundt og titter . Hmmmmm........ikke noe trolldeig donuts igjen , ikke noe kjeks . For disse har jeg jo spist opp. Å nå har hun til og med tatt inn lysan sine , som æ var så heldig å finne under bordet. Da må jeg titte litt mere , SE DÆR JA ;-)) Jordbær .....nam nam , disse må jeg smake på :P........aaahhhhh nydelig , og se !!! Tomater også !! Disse må jeg også smake på . Men gurri dær kommer a , hvorfor er hun så sint da ?? !! Hjelp nå må jeg stikke av assa!!!




Når æ oppdage skjura (Skjurfar ) som æ kalla han , når æ va så glad i han ( før han begynnte å stjele sånn :P ) Har han satt seg godt til rette igjen , denne gangen på de nye HVITE puff trekkan mine !!! Æ brøle i frustrasjon .NÅ e det nok !! Di jæææææævla skjur , sprett rundt her og ødelegg all urtan og Bærplantan mine . Æ ska nok Få lurt dæ en gang , så du tenke dæ om 2 ganga før du kjem hit å meske dæ igjen . DI FORBANNA SKJUR !!!!!!! Så satte æ igang med å støvsuge , og rydde opp etter tjuvfanten . Det var halvspiste tomater og  jordbær i stolan , på puffan og på gulvet . Det så farsken meg ikke ut , til og med ungan og gubben griser mindre enn denne tjuvfanten her . Endelig etter en halv times tid , og litt støvtørk samtidig også :-) Var jeg endelig ferdig . Satte meg ned med en rykkende varm kaffe og tente noen flytelys og koste meg :-) Etter en liten hvile og koze stund , var det tid for litt husarbeid :-) Gikk inn å lukka døra .(lysa  lå forsatt i bollen si , slukka naturligvis . Da e redd for å gå fra tente lys , en de er i en stooooor
glassbolle med vann ) 








Etter en liten rydde sjau , var det igjen tid for en kaffe kopp . Gikk ut å satte meg , men noe sa meg at noe manglet ?? Hmmmm......titta meg rundt . Men nei la ikke merke til noen ting . MEN plutselig gikk det opp for meg , FLYTELYSAN de var borte !!!!. ARRRGGGHHHHHH:!!!!!! DEN FORBANNA SKJURA !!!! No e det nok assa !!! Den stjæl faen mæ alt !!!
Ringte Gubben , å øste ut min frustrasjon . Riktig nok hadde han hørt om derre forbaska tjuvradden før , så den trøsten jeg fikk . Var bare at han flirte rått på andre siden ( ha ha ha ha ha ha ha ) Æ brøla , takk for den du , det er ikke noe å le av !!!!! AARRGGGHHHHH: !!! Nei det er vel ikke det sa han , men æ må innrøm det e jo litt komisk å da ?? Syns du ja , svarte æ . Etter litt små jabbing og bannskap . Gikk æ så inn å satte meg for å se på tv , på soverommet . (Dær har vi tv og det er så kozlig dær . Æ sitt dær mye og kozer meg når jeg er alene ) Døra til stua , fra ballkongen sto oppe . For æ følte for litt luftig :-) Etter en stund hører jeg ........tass tass   tass tass tass ( og klør mot gulvet)  Hva i alle dager er det dær !! ????  Satte meg forsiktig opp , og tassa selv forsiktig forsiktig  bort til dørkarmen. Titta inn på stua . Å HVA SÅ JEG,  ER DET MULIG  ?????? JO nemmelig SKJUR helvete fra ballkongen !!!! Han hoppa så fint rundt på gulvet , på jakt etter noe å stjele . DA klikka det for meg , æ styrta ut å brølte med helle min stemme /og kraft . Skjura ble så redd , at den fløy rett inn i dørkarmen , datt ned på gulvet . Rista litt på kroppen og hodet og hoppa ut på ballkongen , en smule forvirret . Så fløy den av gårde .  Snakke om å væra FREKK hva ??? Og at den tørr å kom heilt inn på stua da ?? snakke om at den e blitt litt for husvarm nå ja ;-) Sitter å spekulere på , hva alt annet  den har oppe i reiret/huset sitt . Hva vet jeg om den ikke har vært inne før , kanskje  det er dær ringan  og smykkan mine som er borte , har tatt veien . Men det får jeg vel aldri vite . Så folkens skjura tar ikke bare , det som glimter . HU TAR REGELRETT ALT !! Fuglerasen dær må lide av kleptomani . Så lukk vinduer og ballkong dører , og nyt Morgens kaffen din inne . Hvis  du vil ha en myk start på dagen ;-))

Ha en riktig fin dag , og ei riktig fin helg :-)) Klem fra meg :-)

torsdag 12. juli 2012

Ble litt lei av lampa.

Ble litt lei av lampa , hadde lagt den ut for salg på Finn.no . Men Etter 3 måneder, fram og tilbake med reservering og useriøse folk . Gikk jeg lei ...kanskje jeg skulle prøve noe nytt :-))  Her er Før og Etter bilder av lampa ;-)

















onsdag 11. juli 2012

Travle tider.

Det har vært noen travle uker med oppussing . Mange ideer som skal settes ut i livet :-) Derfor har jeg ikke hatt tid til å være inne på bloggen min .
Nytt framskap som skulle pusses opp , og inn med nytt spisebord som også skulle pusses opp. Designet lamper og mange andre ting :-)


























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...